Full record
← Fauna
{
"contains_name_separator": false,
"context_usage_qualifiers": [],
"contexts": [
{
"basis": "official_birth_statistics",
"context_id": "ctx:86a2759a-e593-5783-a707-11b6868225a2",
"country": "US",
"evidence_id": "ev:83ce82af-1252-5be8-9296-60fb33a5c96f",
"form_id": "frm:a7e42a1c-e5bb-51de-a959-91e5077802f6",
"gender": "female",
"language": null
}
],
"dictionary_contexts": [],
"evidence_id": "ev:c4b14e91-d90c-599f-bb8b-16dcf2f2e5ec",
"form_id": "frm:a7e42a1c-e5bb-51de-a959-91e5077802f6",
"is_compound": null,
"language_scope_claims": [],
"links": [],
"projection_policy": "commercial-candidate-003",
"script": "Latn",
"source_layers": [
"base"
],
"statistical_observations": [
{
"country": "US",
"global_name_gender_inferred": false,
"method": "deterministic_sum_of_source_counts",
"published_count": 11,
"reported_sex": "female",
"source_csv_rows": [
2158857
],
"source_ref": "US",
"year": 2025
}
],
"text": "Fauna",
"usage_languages": []
}